Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přijetí zakázek:
Zeyerovy Sady 1270,
Vodňany 389 01

774 558 078

filipkuta@seznam.cz


CCM Supertacks AS4pro P

TOP Model sezóny 2021/2022. Hokejky CCM Super Tacks patří mezi vyhledávaný artikl mezi hráči, kteří milují perfektně vyvážené hole s reakčním bodem ve středu hole.

CCM Supertacks AS4pro P
Cena: 1 500
Dostupnost:Skladem
Použité
Varianta:
Obj. kódZB002090
VýrobceCCM
Strana zahnutí
Pravá

Hokejka CCM Super Tacks AS4 PRO nastavuje se svojí nízkou hmotností (374 gramů) laťku všem PRO holím velmi vysoko. Je to jedna z nejlehčích holí na trhu a skutečnost, že se jedná o hůl s MID kick zónou, na které je obecně potřeba více materiálu, je důkazem toho, že se bude jednat o velmi žádanou hůl.

Shaft z vrstveného carbonu

Karbon je vrstven rovnoměrně po celém shaftu, čímž dopomáhá k optimálnímu rozložení hmotnosti. Reakční bod je umístěn ve středu hole (Mid kick). Nová hokejka CCM Super Tacks AS4 PRO využívá pro spodní část shaftu technologii Skeleton+, se kterou jsme se měli možnost setkat u staršího modelu hokejky CCM Jetspeed FT4 PRO. Technologie Skeleton+ odstraňuje nepotřebná vlákna a zužuje krček hole. Díky tomu je hůl lehčí a dochází k snadnějšímu přenosu energie při střele. Nemusíte se obávat, že přijdete o odolnost hole. Efektivní kumulace zbylých vláken zajistí dostatečnou odolnost proti nárazům.