Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přijetí zakázek:
Zeyerovy Sady 1270,
Vodňany 389 01

774 558 078

filipkuta@seznam.cz


CCM Trigger 5pro P

Hokejka CCM Ribcor TRIGGER 5 Pro SR je velmi lehká hůl, která je ideální pro profesionální hokejisty i pro náročné amatérské či hobby hokejisty. Hůl je vyrobená hlavně pro hráče, kteří se nebojí rozhodovat zápasy skvělými góly z bezprostřední vzdálenosti od branky.

CCM Trigger 5pro P
Cena: 1 500
Dostupnost:Skladem
Použité
Varianta:
Obj. kódZB001857
VýrobceCCM
Strana zahnutí
Pravá
Vyberte variantu

Dokonalá, přesná a rychlá střela

Zároveň tato hokejová hůl patří do rukou všem hokejistům, kteří chtějí mít v další sezóně ještě více vstřelených gólů než doposud. Protože právě tato hůl je, díky ergonomické hřídeli a nové zesílené čepeli agility, ta nejrychlejší a nejpřesnější hůl, kterou můžete najít.

Odolnější a lehčí než kdy předtím

Díky tomu, že je na této holi použité vrstvení nanolitu s uhlíkem kombinované s technologií sigmatex, která vytváří jedinečné rozložení vlákna, je toto jedna z nejlehčích a nejodolnějších holí na trhu. Hůl je tedy výborná pro rychlé, útočné hráče s tvrdou střelou.

Shaft nové generace

Vrstvený Nanolite karbon v kombinaci s materiálem Sigmatex vytváří neuvěřitelně lehký a zároveň odolný shaft, který ocení hlavně profi hráči, kteří poznají každý gram navíc.

Vydejte se s hokejkou do války

CCM použila znalosti společnosti Sigmatex a vyztužila hokejky jedním z nejsilnějších materiálů na světě. Ne nadarmo se Sigmatex podílí také na vybavení armády nebo závodních aut. Kompozitová vlákna jsou velmi lehká a extrémně silná, proto hůl vydrží i méně šetrné zacházení.

Využijte všechnu energii, co máte

Jednoduchost a důvtipnost optimalizovaného kickpointu zesiluje horní třetinu shaftu. Vy tak máte možnost využít veškerou svoji energii a ukázat, co ve vás doopravdy je.

Padne přesně do ruky

Nová ergonomická konstrukce shaftu CCM Ergonomic shaft navržená CCM Performance Lab byla vytvořená ve spolupráci s nejlepšími hokejisty planety.

Ještě větší přesnost při výstřelu

CCM Reinforced Agility Blade je nová unikátní technologie, která zesiluje již tak výbornou čepel Agility. Díky vrstvě Nanolite Carbon Layering umožňuje tato čepel rychlé uvolnění a zvyšuje přesnost výstřelu.