Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přijetí zakázek:
Zeyerovy Sady 1270,
Vodňany 389 01

774 558 078

filipkuta@seznam.cz


Toto zboží již není v nabídce.

Využijte všechnu energii, co máte

Jednoduchost a důvtipnost optimalizovaného kickpointu zesiluje horní třetinu shaftu. Vy tak máte možnost využít veškerou svoji energii a ukázat, co ve vás doopravdy je.

Vydejte se s hokejkou do války

CCM použila znalosti společnosti Sigmatex a vyztužila hokejky jedním z nejsilnějších materiálů na světě. Ne nadarmo se Sigmatex podílí také na vybavení armády nebo závodních aut. Kompozitová vlákna jsou velmi lehká a extrémně silná, proto hůl vydrží i méně šetrné zacházení.

Zase o něco lehčí

Většina profesionálních hokejistů ví, že každý gram se počítá. Zásluhou technologie X-Flow, která napomáhá k výraznějšímu zhutnění vláken, je ve výsledku hůl lehčí o 10 gramů. Navíc tím získává daleko větší odolnost proti lámání. S pukem tak budete míchat mezi obránci s lehkostí a od modré se můžete napřáhnout s větším klidem.

Bez přípravy do vinglu

Nová, měkčí čepel CCM Agility Blade usnadňuje rychlé uvolnění kotouče a zvyšuje přesnost střelby. Trefit puk pod víko nebylo nikdy snažší.

Padne přesně do ruky

Nová ergonomická konstrukce shaftu CCM Ergonomic shaft navržená CCM Performance Lab byla vytvořená ve spolupráci s nejlepšími hokejisty planety.